Terug naar het overzicht

Vacature Waterklerk – Vertom Amsterdam

24 juni 2023

Wil jij werkzaam zijn binnen een internationale maritieme organisatie? Dan is de Vertom Group de organisatie voor jou! Vertom is leverancier en expert in wereldwijde maritieme diensten met meer dan 45 jaar aan ervaring. We zijn per direct op zoek naar een nieuwe waterklerk te Amsterdam.

Over de functie:

Als waterklerk maak je deel uit en ben je werkzaam voor de Vertom Group. De Agency afdeling draagt zorg voor een toonaangevende dienstverlening in de Amsterdamse havens. Jij zorgt er als waterklerk voor dat dat alle communicatie tussen wal en schip soepel verloopt. Verder ben jij iemand die oog heeft voor de wensen van de klant.

Wat ga je doen:

Als waterklerk zal je je bezighouden met de volgende taken en verantwoordelijkheden:

  • Dat alle werkzaamheden voor de schepen, lading en bemanning worden voorbereid, uitgevoerd en afgewerkt;
  • Het in- en uitklaren van zeeschepen;
  • Het verzorgen en behandelen van de diverse scheeps- en ladingsdocumentatie;
  • Het rapporteren van gegevens en scheepsposities aan het afdelingshoofd en medewerker binnendienst.

Daarnaast zal je tijdens het verblijf van een schip in de haven naar behoefte scheepsbezoeken uitvoeren.

Wat verwachten wij van jou:

Je bent nauwkeurig, stressbestendig en oplossingsgericht. Jij bent altijd op zoek naar de beste oplossing voor jouw klanten en logistiek is voor jou een eitje. Je hebt daarnaast een passie voor scheepvaart en bent geïnteresseerd in de gang van zaken in- en rondom de haven.

Vanwege de snelle groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een waterklerk. Avond-, weekend- en nachtdiensten maken onderdeel uit van deze functie.

Daarnaast heb je / ben je:

  • Je hebt een mbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • In het bezit van Rijbewijs B;
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar;
  • Je bent een sterke persoonlijkheid die zich verder wil ontwikkelen.

Wat je van ons kan verwachten:

Binnen de Vertom Group worden medewerkers als belangrijkste kapitaal gezien. De Vertom Group investeert daarom graag in een positieve werkomgeving, waarbij betrokkenheid van medewerkers wordt gemotiveerd en gestimuleerd.

Wij bieden een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden en prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden binnen een groeiende, internationale en dynamische organisatie.

Werklocatie:

Je werklocatie zal bij ons op kantoor zijn in Amsterdam, maar je zal ook met regelmaat in de haven zijn.

Over Vertom:

Bij Vertom zijn we leverancier en experts in wereldwijde maritieme diensten met meer dan 45 jaar aan ervaring. Door middel van onze vloot van meer dan 90 zeeschepen is Vertom dé partner voor internationaal scheepstransport. Ons team van 350 professionele, ambitieuze en deskundige medewerkers staan klaar om dit mogelijk te maken. Vertom levert een verscheidenheid aan logistieke oplossingen waarbij we continu focussen op de betrouwbaarheid, innovatie en kostenefficiëntie. We streven ernaar om moderne globalisering te stimuleren en daarbij voortdurend rekening te houden met de belangen van onze stakeholders.

Iets voor jou?

Hebben we je enthousiast gemaakt? Dan ontvangen we graag je sollicitatie met cv en motivatie via jobs@vertom.nl.

Wil je eerst meer weten? Voor meer informatie kan je contact opnemen met Jasper Bloemhoff via telefoonnummer +31 6 51359850