Over ons

Vertom bestaat al meer dan 45 jaar en heeft een lange staat van dienst in de internationale scheepvaart opgebouwd. In deze periode zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende en betrouwbare speler in de binnen- en buitenlandse markt voor goederentransport over water. We leggen de lat voortdurend hoog en investeren continu in onze medewerkers, innovatie, duurzaamheid en het verbeteren en uitbreiden van onze dienstverlening.

Onze geschiedenis

Vertom is in 1974 opgericht door Ton Pols. Het bedrijf bevond zich destijds in het Rotterdamse havenkwartier en telde twintig medewerkers en drie schepen. Na 1981 werd de blik nadrukkelijk ook over de landsgrenzen gericht. Vertom opende eerst verschillende kantoren in België en een aantal jaar later legde het bedrijf het fundament voor de oprichting van een lijndienst naar het Caribisch gebied. Deze groei heeft zich door de jaren heen voortgezet. In 1999 startte Vertom Shipping UK Ltd. en openden de eerste havenkantoren hun deuren. In 2010 sloot Vertom een fusie met Unity Beheer (UCS) B.V., wat een flinke uitbreiding tot gevolg had.

Ondanks onze ontwikkeling tot een belangrijke speler in de internationale scheepvaart is Vertom nog steeds een zelfstandige Nederlandse onderneming die voortkomt uit een familiebedrijf. Onze naam – Vertom – is niet toevallig gekozen en is een verwijzing naar ons allereerste schip: MV Vera Tomson.

Onze expertises

Bevrachting

Meer informatie

Tankerbevrachting

Meer informatie

Agenturen

Meer informatie

Lijndiensten

Meer informatie

Cable Recovery

Meer informatie

Technisch Management

Meer informatie