Over ons

Vertom bestaat al meer dan 45 jaar. Onze ervaring en professionele houding maken dat we inmiddels een belangrijke speler zijn in de nationale en internationale markt voor goederentransport over water. We blijven echter ambitieus in het verbeteren en uitbreiden van onze dienstverlening.

Onze geschiedenis

Vertom is opgericht in het jaar 1974 door Ton Pols. Vertom was destijds gevestigd in het Rotterdamse havenkwartier en bestond uit 20 medewerkers en drie schepen. In 1981 volgde een uitbreiding. We openden diverse kantoren in België. Midden jaren 80 werden vervolgens de eerste stappen gezet richting de lijndienst naar het Caribisch gebied.

Door de jaren heen hebben wij onze groei weten voort te zetten. In 1999 startte Vertom Shipping UK Ltd. en werden de eerste havenkantoren een feit. In 2010 vond er een fusie plaats met Unity Beheer (UCS) B.V. Dit zorgde voor een flinke toename van medewerkers en activiteiten.

Sinds enkele jaren hebben wij een passende vestigingslocatie gevonden in Rhoon. Ons kantoor hier vormt de ideale uitvalbasis. Ondanks onze groei zijn wij nog steeds een zelfstandig bedrijf met veel familiaire kenmerken. De naam Vertom is een verwijzing naar onze eerste boot: de MV Vera Tomson.

Onze expertises

Bevrachting

Meer informatie

Tankerbevrachting

Meer informatie

Agenturen

Meer informatie

Lijndiensten

Meer informatie

Cable Recovery

Meer informatie

Technisch Management

Meer informatie