Samenwerking

Bij Vertom gaan we uit van een krachtige ondernemingscultuur. We geloven hierbij sterk in duurzame samenwerkingsverbanden gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Deze houding heeft geleid tot een uitgebreid wereldwijd netwerk van betrouwbare partners.

Europe Caribbean Line (ECL)

Europe Caribbean Line (ECL) is een joint venture tussen Vertraco Shipping B.V. en Vertom Shipping & Trading B.V. ECL biedt haar klanten een unieke lijndienst die handel tussen Europa, het zuidelijke deel van het Caribisch gebied en de Noorkus van Zuid-Amerika mogelijk maakt.

Interfeed

Interfeed is een handelshuis gevestigd in Nederland. Interfeed handelt in mengvoeder producten, met name suikerbietenpulp, tarwegries en distillateurs gedroogde korrels, met een zeer toegewijd team. Vertom is trots om te mogen optreden als één van haar exclusieve partners in scheepstransport.

Minship

MINSHIP Shipmanagement GmbH & Co. KG is gespecialiseerd in het vervoer over zee van een verscheidenheid aan bulkproducten, staal en projectladingen. Om dit mogelijk the maken exploiteert MINSHIP een vloot van moderne MPP SD bulkcarriers.

Provermarine

Provermarine Shipping Agencies SAS, opgericht op 1 september 2010 in Rouen, is een scheepsagent voor de Franse West- en Zuid kust met haar uitvalbasis in Rouen.

VFS Chartering

VFS Chartering Ltd Bulgarije is opgericht om de industrie te voorzien van een wereldwijde scheepvaartdienst. De focus ligt op het vervoeren van droge lading via de kust en het water van de Middellandse en Zwarte zee.

Wave Shipping S.L.

Wave Shipping S.L. is een samenwerking tussen de Koninklijke Wagenborg en Vertom. Wave Shipping is een expediteur en biedt haar diensten als scheepsagent aan alle Spaanse havens aan.

Subsea Environmental Services (SES)

Subsea Environmental Services (SES) is opgericht met als doel het op een verantwoorde wijze terughalen en recyclen van onderzeese telecommunicatiekabels, gedurende dit proces zullen milieu efffecten zo veel mogelijk worden hersteld.

Onze expertises

Bevrachting

Meer informatie

Tankerbevrachting

Meer informatie

Agenturen

Meer informatie

Lijndiensten

Meer informatie

Cable Recovery

Meer informatie

Technisch Management

Meer informatie