Samenwerking

Bij Vertom geloven we in duurzame samenwerking, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Zo kunnen we een beroep doen op een uitgebreid wereldwijd netwerk van betrouwbare partners.

VertomCory

VertomCory is een joint venture tussen Vertom Agencies en Cory Brothers. Onder een gezamenlijke vlag bestendigen deze gelijkgestemde bedrijven hun jarenlange samenwerking. Met eigen kantoren in Europa, de Verenigde Staten, Singapore en een wereldwijd netwerk van agenturen via de Hub Department biedt VertomCory zijn diensten overal ter wereld aan. Voor meer informatie: www.vertomcory.com

Europe Caribbean Line (ECL)

is een joint venture tussen Vertraco Shipping B.V. en Vertom Shipping & Trading B.V. ECL biedt haar klanten een lijndienst die handel tussen Europa, het zuidelijke deel van het Caribisch gebied en de noordkust van Zuid-Amerika faciliteert.

Interfeed B.V.

is een handelshuis dat is gevestigd in Nederland en handelt in mengvoederproducten, met name suikerbietenpulp, tarwegries en distillateurs gedroogde korrels. Vertom is één van haar exclusieve partners in scheepstransport.

MST Mineralien Schiffahrt Spedition und Transport GmbH

is gespecialiseerd in zeetransport van een verscheidenheid aan bulkproducten, staal en projectladingen. MINSHIP beschikt over een uitgebreide vloot van moderne MPP SD-bulkcarriers.

Provermarine Shipping Agencies SAS

opgericht op 1 september 2010 in Rouen – is een scheepsagent voor de Franse west- en zuidkust en is gevestigd in Rouen.

VFS Chartering Ltd

is opgericht om industriële bedrijven te ondersteunen met dienstverlening in de wereldwijde scheepvaart. De focus ligt op het vervoeren van droge lading via de kust, de Middellandse Zee en Zwarte Zee.

Wave Shipping S.L.

is een samenwerking tussen Koninklijke Wagenborg en Vertom. Wave Shipping is een expediteur en biedt haar diensten als scheepsagent aan alle Spaanse havens aan.

Subsea Environmental Services (SES)

is opgericht met als doel het op een verantwoorde wijze bergen en recyclen van onderzeese telecommunicatiekabels, waarbij de milieu-impact tot een minimum wordt beperkt.

Onze expertises

Bevrachting

Meer informatie

Tankerbevrachting

Meer informatie

Agenturen

Meer informatie

Lijndiensten

Meer informatie

Cable Recovery

Meer informatie

Technisch Management

Meer informatie