Agenturen

Bent u op zoek naar een de juiste scheepsagent voor uw havenbezoek? Vertom biedt professionele vertegenwoordiging aan in alle grote Europese havens.

Met haar oorsprong in Nederlandse en Belgische zeehavens fungeert Vertom Agencies als scheepsagent voor tal van reders en bevrachters. Wij bieden hoogwaardige service voor een breed scala aan scheepstypen en industrieën. Een deel van het aanbieden van een deskundige service is het kennen van de sector die we bedienen. Als reders en bevrachters zelf, kennen en begrijpen wij de behoeften van het schip, zijn bemanning en lading, evenals de vereisten van de eigenaars, bevrachters, inspecteurs en douane. Vertom Agencies heeft alle aspecten van havendiensten gedekt.

Ons team is zeer ervaren in elk aspect van de havendiensten disciplines, en biedt onze klanten een snelle turn-around, gecombineerd met snelle en nauwkeurige accountweergave. We erkennen het belang van eersteklas operationele prestatie. Vertom Agencies streeft consequent naar uitmuntendheid door onze diensten te bewijzen met vaardigheid, innovatie en begrip om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Door zijn unieke mix van expertise, betrouwbaarheid en ervaring heeft Vertom Agencies zichzelf gepositioneerd als de conciërge van de zee in alle Europese havens en streeft ernaar de behoeften van onze klanten te overtreffen.

Vertom Applicatie

In een veranderende wereld waar digitalisering een grote rol speelt hechten we er veel waarde aan om te focussen op technologische ontwikkelingen die een impact kunnen hebben op onze dienstverlening. Vertom is daarmee continu op zoek naar mogelijkheden om de toegevoegde waarde van onze dienstverlening aan onze klanten te optimaliseren en/of te vergroten. Een voorbeeld van deze inspanningen is de vernieuwde Vertom applicatie, hierbij geven we de klanten van Vertom Agencies de mogelijkheid om de status van een portcall permanent te volgen. In het voorjaar van 2019 verwachten wij de vernieuwde Vertom applicatie te lanceren.

Meer weten?

Neem contact op met onze specialisten!

Marc Scholten

Commercial Manager

Certificaten