Lijndiensten

Heeft u lading die u bijvoorbeeld op maandelijkse basis naar de Caraïben wilt vervoeren? Vertom heeft verschillende lijndiensten naar diverse bestemmingen.

Vertraco Shipping B.V.

Vertraco Shipping is managing- en commercieel agent van Europe Caribbean Line (ECL). ECL is onze eigen rederij tussen Noordwest-Europa en de noordkust van Zuid-Amerika. ECL onderhoudt twee aparte lijndiensten:

  1. De Reeferservice

Europe Caribbean Line (ECL) maakt het mogelijk om snel, direct en frequent goederen vanuit Noordwest-Europa naar Guyana en Suriname te transporteren. Deze vervoersservice is geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. Wij brengen alle ladingsoorten – van het kleinste pakketje tot de grootste machines en containers – naar deze twee Zuid-Amerikaanse bestemmingen. Elke twee weken vertrekt vanuit Dover en Vlissingen een schip met de havens van Paramaribo in Suriname en Georgetown in Guyana als eindbestemming. Deze dienst is de snelst denkbare overzeese verbinding tussen deze landen.

In Guyana en Suriname beschikken we over een betrouwbaar logistiek netwerk.

  1. South Caribbean Service

De South Caribbean Service is een maandelijkse dienst met als vaste aanloophavens Antwerpen, Hull, Gijon, Georgetown, Paramaribo, Point Lisas, Matanzas/Puerto Ordaz en Rotterdam. Buiten deze havens kunnen ook andere bestemmingen in de regio bereikt worden. De schepen in deze dienst vervoeren zowel export- als importladingen.

Het ladingpakket van Europe Caribbean Line bestaat voornamelijk uit break-bulk, rollend materieel, jachten, massagoed (zoals rijst en graan) en projectlading. ECL ontleent haar kracht onder meer aan het gespecialiseerde vervoer van stukgoed en projectlading van en naar de noordkust van Zuid-Amerika en het Caraïbisch gebied. Onze schepen zijn hierop volledig ingericht, evenals onze gespecialiseerde stuwadoors en agenten. Jaarlijks verscheept ECL substantiële tonnages aan break-bulk en projectlading, waaronder relatief veel rollend materieel en jachten.

Certificaten