Bevrachting

Scheepvaart is de hoofdactiviteit van Vertom. Met 45 jaar ervaring in de internationale markt voor goederentransport hebben wij altijd het juiste schip voor u, tegen een concurrerend tarief.

Vertom is een betrouwbare partner in het vervoeren van uw lading met creatieve oplossingen tegen een scherpe prijs. Als logistieke partner nemen wij uw logistieke uitdagingen graag op ons en daarmee bijdragen uw waardeketen te waarborgen. Als klant mag rekenen op een optimale dienstverlening met hoge kwaliteit. Onze langdurige relaties onderschrijven dat het waarborgen van de behoeftes en wensen van onze klanten als een prioriteit worden gezien. Wij kunnen daarnaast bouwen op een solide netwerk met een sterke positie binnen de internationale scheepvaart.

De snelle veranderingen in de hedendaagse transportmogelijkheden vormen soms een barriere maar Vertom is in staat u altijd een passende oplossing te bieden. Onze vloot is modern en milieuvriendelijk en door de diversiteit in tonnage vanaf 1.500 tot 10.000 DWAT kunnen wij vrijwel iedere vracht voor u verschepen.

Meer weten?

Neem contact op met onze specialisten!

Han Schimmer

Commercial Manager

Certificaten