Bevrachting

Bevrachting is de hoofdactiviteit van Vertom. We zijn al ruim 45 jaar actief in de internationale markt voor goederentransport en kunnen de meest uiteenlopende materialen en grondstoffen verschepen.

Onze vloot bestaat uit uiteenlopende schepen, zodat wij altijd een snelle en betrouwbare levering van grote en kleine vrachten kunnen waarborgen. Wij verzorgen onder anderen het transport van staal, granen, kunstmest en project ladingen. Kortom: we hebben altijd het juiste schip voor u, tegen een concurrerend tarief.

Betrouwbare speler in internationale scheepvaart

Als logistieke partner neemt Vertom uw logistieke uitdagingen graag van u over. Hierbij gaat het niet alleen om het transport, maar ook om het laden en lossen van uw lading. Uw wensen en kwaliteit staan voorop en wij zijn graag een betrouwbare partner voor u. Zo kunnen we bouwen op een solide wereldwijd netwerk en een sterke positie in de internationale scheepvaart. Op dit moment wordt jaarlijks ruim negen miljoen ton grondstoffen en materialen door onze schepen getransporteerd. Onze vloot is modern en door de diversiteit in tonnage – van 1.500 tot 10.000 DWAT – kunnen wij vrijwel elke vracht voor u verschepen.

Meer weten?

Neem contact op met onze specialisten!

Certificaten