Terug naar het overzicht

Closed: Vacature Operator – Vertom Amsterdam

24 januari 2023

Wil jij werkzaam zijn binnen een internationale maritieme organisatie? Dan is de Vertom Group de organisatie voor jou! Vertom is leverancier en expert in wereldwijde maritieme diensten met meer dan 45 jaar aan ervaring. We zijn per direct op zoek naar een nieuwe operator te Amsterdam.

Over de functie:

Als Operator ben jij de schakel tussen de schepen en de wal, houd je de verkeersinformatie in de gaten en monitor je de scheepsbewegingen. Je streeft naar optimale service naar de klant toe en overweegt alle keuzes vanuit een breed perspectief. Als jij jezelf hierin herkent, ben jij de operator naar wie wij op zoek zijn!

Wat ga je doen:

Als Operator ga je aan de slag in nauw teamverband. Je bent verantwoordelijk voor:

 • Het onderhouden van contacten met opdrachtgevers en dienstverleners;
 • Verdelen van de dagelijkse afdelingswerkzaamheden onder de waterklerken, in overleg met het afdelingshoofd;
 • Het voorbereiden en coördineren van scheepsbezoeken in diverse havens;
 • Het voeren van acquisitie;
 • Verwerken en versturen van de lading- en scheepsdocumentatie aan belanghebbende.

Verder heb je kennis over de lading die de schepen vervoeren en ben je bekend met de havens in Amsterdam.

Wat verwachten wij van jou:

Je bent iemand die stressbestendig, klantgericht, nauwkeurig en communicatief vaardig is. Je hebt daarnaast een passie voor scheepvaart en bent geïnteresseerd in de gang van zaken in- en rondom de haven. Houd je ervan zaken te regelen en ben je oplossingsgericht? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Vanwege de snelle groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een (ervaren) operator. Avond- weekend en nachtdiensten maken onderdeel uit van deze functie.

Verder heb je/ben je:

 • Je hebt een mbo werk- en denkniveau, je beschikt over een mbo-diploma Scheepvaart- & Transport college (manager havenlogistiek niveau 4);
 • Uitstekende beheersing over zowel de Nederlandse als Engelse taal;
 • Minimaal drie jaar relevante werkervaring;
 • In het bezit van Rijbewijs B;
 • Proceskennis en kennis van het gebruik van Microsoft Office;
 • Aandacht voor gezondheids- milieu- en veiligheidsaspecten.
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar;

Wat je van ons kan verwachten:

Binnen de Vertom Group worden medewerkers als belangrijkste kapitaal gezien. De Vertom Group investeert daarom graag in een positieve werkomgeving, waarbij betrokkenheid van medewerkers wordt gemotiveerd en gestimuleerd.

Wij bieden een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden en prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden binnen een groeiende, internationale en dynamische organisatie.

Werklocatie:

Je werklocatie zal bij ons op kantoor zijn in Amsterdam, maar je zal ook met regelmaat in de haven zijn.

Over Vertom:

Bij Vertom zijn we leverancier en experts in wereldwijde maritieme diensten met meer dan 45 jaar aan ervaring. Door middel van onze vloot van meer dan 90 zeeschepen is Vertom dé partner voor internationaal scheepstransport. Ons team van 350 professionele, ambitieuze en deskundige medewerkers staan klaar om dit mogelijk te maken. Vertom levert een verscheidenheid aan logistieke oplossingen waarbij we continu focussen op de betrouwbaarheid, innovatie en kostenefficiëntie. We streven ernaar om moderne globalisering te stimuleren en daarbij voortdurend rekening te houden met de belangen van onze stakeholders.

Iets voor jou?

Hebben we je enthousiast gemaakt? Dan ontvangen we graag je sollicitatie met cv en motivatie via jobs@vertom.nl.

Wil je eerst meer weten? Voor meer informatie kan je contact opnemen met Jasper Bloemhoff via telefoonnummer +31 6 51359850