Terug naar het overzicht

Closed: Vacature Husbandry Operator– Vertom Amsterdam

27 februari 2023

Wil jij werkzaam zijn binnen een internationale maritieme organisatie? Dan is de Vertom Group de organisatie voor jou! Vertom is leverancier en expert in wereldwijde maritieme diensten met meer dan 45 jaar aan ervaring. We zijn per direct op zoek naar een Husbandry Operator in ons kantoor in Amsterdam.

Over de functie

Als Husbandry operator ben jij de schakel tussen de schepen en de wal. Jij houdt de scheepsbewegingen in de gaten en monitort deze.

Je streeft naar optimale service naar de klant toe en overweegt alle keuzes vanuit breed perspectief. Als jij jezelf hierin herkent, ben jij de Husbandry Operator waar wij naar op zoek zijn!

Wat ga je doen:

Als Husbandry Operator ga je aan de sla in nauw teamverband. Je bent verantwoordelijk voor:

  • Het onderhouden van contact met het schip / gezagvoerder
  • Het onderhouden van contacten met opdrachtgevers en dienstverleners, zoals hotels en scheepsleveranciers
  • Het coördineren van scheepsleveringen via water en wal
  • Het coördineren van bemanningswisselingen, dokter en tandarts bezoeken
  • Het assisteren en behandelen van allerlei vragen van de kapitein
  • Het voeren van acquisitie

Wat verwachten wij van jou:

Je bent communicatief vaardig, oplossingsgericht en weet van aanpakken. Je houdt je hoofd koel en bewaart het overzicht. Je bent oplossingsgericht en gaat graag samen met de schepen op zoek naar de beste en efficiëntste oplossing.

Je hebt passie voor de scheepvaart en bent geïnteresseerd in de gang van zaken in en rondom de haven.

  • Je hebt een mbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar;
  • Je bent een sterke persoonlijkheid die zich verder wil ontwikkelen.

Wat je van ons kan verwachten:

Binnen de Vertom Group worden medewerkers als belangrijkste kapitaal gezien. De Vertom Group investeert daarom graag in een positieve werkomgeving, waarbij betrokkenheid van medewerkers wordt gemotiveerd en gestimuleerd.

Wij bieden een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden en prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden binnen een groeiende, internationale en dynamische organisatie.

Werklocatie:

Je werklocatie zal bij ons op kantoor zijn in Amsterdam.

Over Vertom:

Bij Vertom zijn we leverancier en experts in wereldwijde maritieme diensten met meer dan 45 jaar aan ervaring. Door middel van onze vloot van meer dan 90 zeeschepen is Vertom dé partner voor internationaal scheepstransport. Ons team van 350 professionele, ambitieuze en deskundige medewerkers staan klaar om dit mogelijk te maken. Vertom levert een verscheidenheid aan logistieke oplossingen waarbij we continu focussen op de betrouwbaarheid, innovatie en kostenefficiëntie. We streven ernaar om moderne globalisering te stimuleren en daarbij voortdurend rekening te houden met de belangen van onze stakeholders.

Iets voor jou?

Hebben we je enthousiast gemaakt? Dan ontvangen we graag je sollicitatie met cv en motivatie via jobs@vertom.nl

Wil je eerst meer weten? Voor meer informatie kan je contact opnemen met Jasper Bloemhoff via telefoonnummer +31 6 51359850