Terug naar het overzicht

Open vacature

08 mei 2023

Ben jij helemaal enthousiast geworden om bij Vertom te komen werken, maar weet je niet zeker welke vacature het beste bij je past of staat de functie van jouw keuze er momenteel niet bij? Wij kijken graag samen met jou wat past bij jouw ervaring en ambitie. We zijn nieuwgierig naar jou en staan altijd open voor nieuw talent!

We willen je vragen ons te helpen door je CV op te sturen en een motivatiebrief te schrijven. Laat ons weten waar je energie van krijgt, hoe veel uur per week en wanneer je beschikbaar bent, en waarom je denkt dat Vertom jouw thuis gaat zijn voor de komende jaren.

Wat je van ons kan verwachten:

Binnen de Vertom Group worden medewerkers als belangrijkste kapitaal gezien. De Vertom Group investeert daarom graag in een positieve werkomgeving, waarbij betrokkenheid van medewerkers wordt gemotiveerd en gestimuleerd.

Wij bieden een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden en prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden binnen een groeiende, internationale en dynamische organisatie.

Over Vertom:

Bij Vertom zijn we leverancier en experts in wereldwijde maritieme diensten met meer dan 45 jaar aan ervaring. Door middel van onze vloot van meer dan 90 zeeschepen is Vertom dé partner voor internationaal scheepstransport. Ons team van 350 professionele, ambitieuze en deskundige medewerkers staan klaar om dit mogelijk te maken. Vertom levert een verscheidenheid aan logistieke oplossingen waarbij we continu focussen op de betrouwbaarheid, innovatie en kostenefficiëntie. We streven ernaar om moderne globalisering te stimuleren en daarbij voortdurend rekening te houden met de belangen van onze stakeholders.

Iets voor jou?

Hebben we je enthousiast gemaakt? Dan ontvangen we graag je sollicitatie met cv en motivatie via jobs@vertom.nl.

Heb je eerst toch nog wat vragen? Dat kan natuurlijk altijd. Stuur een mail naar jobs@vertom.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug.