Terug naar het overzicht

Vertom rent voor KiKa

17 maart 2020

Zoals u wellicht heeft gezien is is de NN Marathon helaas uitgesteld. Onze drive om voor KiKa te rennen is echter nog steeds ijzersterk! We blijven trainen en we houden u op de hoogte van de nieuwe datum of de marathon.

Marathon Team Vertom

Naast de NN Marathon wordt ook de AA Drink 1/4 marathon georganiseerd: een parcours van zo’n 10,5 km door de stad. Een aantal collega’s van Vertom zullen op beide afstanden van start gaan. Niels en Stefan nemen deel aan de NN Marathon en lopen de volledige route van ruim 40 km.

De overige lopers waaronder Arjan, Puck, Thijs, Han, Robert, Tim, Karin, Milko, Reja, Henk, Thomas, Ruud en Viktor, alsmede een aantal familieleden en diverse medewerkers van onze verschillende partners, rennen de 1/4 marathon.

Geld ophalen voor het goede doel: KiKa

Wij lopen niet alleen om een geweldige prestatie neer te zetten, maar ook om geld op te halen voor het KiKa fonds.

Elke week krijgen 10 kinderen de diagnose kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen, maar in Nederland sterft er nog steeds elke 3 dagen een kind aan kanker. Het doel van KiKa is om het percentage kinderen dat geneest te verhogen naar 95%. Zij werven fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Een prachtig doel dus!

Support ons!

Wij zouden graag zo veel mogelijk geld ophalen voor het KiKa fonds en hebben hierbij uw hulp nodig. De directie van Vertom heeft toegezegd om het door de lopers opgehaalde bedrag te verdubbelen! Een bijdrage kunt u overmaken naar het volgende rekeningnummer: Vertom Shipping & Trading BV, NL84 INGB 06 52 1569 59, OVV: Vertom runs for KiKa.

Mocht u een factuur nodig hebben voor deze sponsoring kunnen wij deze ook voor u verzorgen. Uiteraard brengen wij u op de hoogte van de eindstand van onze inzameling en sturen wij u foto’s toe van het event. Wij hopen op uw steun! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.