Terug naar het overzicht

Vertom Agencies – 24/7 bemand, one-stop-shop en innovator van informatiestromen

13 mei 2020

‘Een spin in het web.’ Dat is in het kort de omschrijving van een scheepsagent, maar het dekt zeker de lading. De agenten van de Vertom Group zorgen ervoor dat een portcall zo efficiënt mogelijk verloopt. “We begeleiden bevrachters en reders bij formaliteiten met de haveninstanties en het in- en uitklaren. Dat we onderdeel zijn van De Vertom Group is voor klanten en belanghebbenden een groot voordeel. De organisatie biedt namelijk alle soorten diensten op gebied van maritieme services aan. Met slechts één telefoontje kunnen onze agenten alles voor u regelen”, aldus Maurice Lelieveld, directeur van Vertom Agencies.

Agenturen in heel Europa

Vertom Agencies bestaat al meer dan 40 jaar en vormde een mooie aanvulling op onze hoofdactiviteit: bevrachting. We begonnen met agenturen in de Haven van Rotterdam. Inmiddels komt u ons tegen in België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Litouwen, Letland, Griekenland, Turkije en Bulgarije. Bijzonder aan onze dienstverlening is dat u onze hulp 24/7 kunt inschakelen. Er zijn altijd waterklerken aanwezig om u te ondersteunen.

 

” We innoveren met als doel een portcall nog efficiënter te laten verlopen.”

 

One-stop-shop

We onderscheiden ons ook vanwege het feit dat we een one-stop-shop zijn. In de loop der jaren hebben we onze dienstverlening uitgebreid met: tankerbevrachting, lijndiensten, technisch management, maritime cleaning en cable recovery. Maurice: “Vertom Agencies kan het gehele logistieke proces over water uit handen nemen. We zorgen ervoor dat er een schip voorhanden is, dragen zorg voor de lading, regelen de agentschappen, reinigen het schip en realiseren alle andere maritieme diensten. Hierdoor zijn we voor vele grote industriële partners een fijne partij om mee samen te werken.”

Innovator van informatiestromen

Vertom Agencies wil ook in de toekomst een fijne partner zijn voor haar klanten en stakeholders. Daarom volgen we de ontwikkelingen binnen de scheepvaart op de voet en spelen hierop in door te innoveren. Op dit moment zijn we bezig met verschillende IT-projecten. We digitaliseren processen om de informatiestromen tussen onze systemen en die van havenautoriteiten efficiënter te maken. Met een toekomstbestendig systeem vergroten we de toegevoegde waarde voor onze klanten en overige stakeholders door continu te focussen op de operationele efficiëntie van onze dienstverlening.
Heeft u vragen over Vertom Agencies? Neem dan contact op met Maurice Lelieveld via (+31 10 285 85 85) of agency@vertom.nl. Wij staan u graag te woord.