Terug naar het overzicht

Vacature Waterklerk

28 februari 2020

APPLICATION CLOSED

Over Vertom:

Wil jij werkzaam zijn binnen een internationale maritieme organisatie? Dan is de Vertom Groep wat voor jou! Wij zijn we leverancier en experts in wereldwijde maritieme diensten met meer dan 45 jaar aan ervaring. Door middel van onze vloot van meer dan 80 zeeschepen is Vertom dé partner voor internationaal scheepstransport. Ons team van 130 professionele, ambitieuze en deskundige medewerkers staan klaar om dit mogelijk te maken. Wij leveren een verscheidenheid aan logistieke oplossingen waarbij we continue focussen op de betrouwbaarheid, innovatie en kostenefficiëntie. We streven ernaar om moderne globalisering te stimuleren en daarbij voortdurend rekening te houden met de belangen van onze stakeholders. De Agency afdeling, op ons hoofdkantoor te Rhoon, draagt zorg voor een toonaangevende dienstverlening, met name in de Rotterdamse haven.

Wat verwachten van jou?

Ben jij klantgericht met kennis over logistiek? Nauwkeurig, stressbestendig en oplossingsgericht hou je ervan werkzaamheden te regelen? Dan zoeken wij jou! Wij van Vertom Agencies zijn in verband met uitbreiding van onze activiteiten op zoek naar een ervaren waterklerk. Avond- weekend- en nachtdiensten maken onderdeel uit van deze functie.

Wat zijn je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden?

 • Als waterklerk zorg je ervoor dat alle werkzaamheden omtrent schepen, lading en bemanning worden voorbereid, uitgevoerd en afgewerkt;
 • Het in- en uitklaren van zeeschepen;
 • Het begeleiden van schepen en bemanning tijdens havenbezoeken;
 • Het verzorgen en behandelen van de diverse scheeps- en ladingsdocumentatie;
 • Het rapporteren van gegevens en scheepsposities aan het afdelingshoofd en medewerker binnendienst;
 • Tijdens het verblijf van een schip in de haven doe je naar behoefte scheepsbezoeken.

Dit ben jij:

 • Je hebt een mbo werk- en denkniveau, je beschikt over een mbo-diploma Scheepvaart- & Transport college (manager havenlogistiek niveau 4);
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • In het bezit van Rijbewijs B;
 • Je bent minimaal 37.50 uur per week beschikbaar;
 • Minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring als waterklerk.
 • Je bent een sterke persoonlijkheid die zich verder wil ontwikkelen.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij zorgen ervoor dat je het optimale uit je functie haalt. Wil je een opleiding volgen om je beroepskennis uit te breiden? Wij bieden je hieromtrent uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Je werklocatie zal op ons hoofdkantoor in Rhoon zijn. Iedere dag een gezellige gezonde lunch in ons eigen restaurant. Leuke activiteiten met de hele Vertom familie. Tot slot, niet onbelangrijk, we bieden je een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij klaar voor deze uitdaging?

Is deze functie jou op het lijf geschreven en hebben we je enthousiast gemaakt maar heb je toch nog vragen neem dan contact op met de heer Maurice Lelieveld via 010-2858585.
Direct solliciteren dat kan ook graag ontvangen wij jouw schriftelijke motivatie en cv:
Vertom Agencies B.V.
T.a.v. Mevrouw Daniëlle Piek
Oever 7
3161 Gr Rhoon
Per email reageren kan natuurlijk ook via jobs@vertom.nl.

Wij maken graag kennis met je! Tot snel!