Welkom bij vertom

Bent u klantgericht, ambitieus en goed in uw vak? En heeft u interesse in een baan bij een innovatieve, onderscheidende en maatschappelijk betrokken onderneming? Dan is een carrière bij de Vertom Groep wellicht iets voor u. Hieronder vindt u onze actuele vacatures.

Onze actuele vacatures

HR Adviseur

Job description

Als gevolg van aanhoudende groei van onze onderneming zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en proactieve HR Medewerker voor Vertom UCS Holding B.V. en haar groepsmaatschappijen met standplaats in Rhoon. Binnen Vertom UCS Holding B.V. werken 120 medewerkers.

 

Taken en verantwoordelijkheden

Als HR Adviseur ben je verantwoordelijk voor het HR beleid en de HR administratie. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor allerlei vragen van zowel lijnmanagers als medewerkers.

Jouw voornaamste werkzaamheden bestaan uit:

  • Aanspreekpunt voor lijnmanagers en medewerkers met betrekking tot arbeidsvoorwaarden, opleidingen en andere personele aangelegenheden;
  • Verzorgen van alle voorkomende HR werkzaamheden bij in-, door- en uitstroom van medewerkers;
  • In samenwerking met onze arbodienst en lijnmanagers uitvoeren van ziekteverzuim begeleiding;
  • Ondersteuning van lijnmanagers bij de uitvoering van performance management. Je woont beoordelingsgesprekken bij ondersteunt bij het opstellen van persoonlijke ontwikkelingsplannen;
  • Controleren en beheren van personeelsdossiers en zorgt dat deze up-to-date zijn;
  • Het verzorgen dan wel aanleveren van de salarisadministratie.

 

Jouw profiel

Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van Human Resource Management en relevante werkervaring binnen een HR functie. Je hebt een proactieve instelling, beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en bent handig met programma’s als Word en Excel. Daarnaast ben je praktisch ingesteld en in staat om op verschillende niveaus te functioneren.

 

Wij bieden

Wij bieden je de kans om te werken bij één van de mooiste scheepvaart kantoren in Europa in een dynamische omgeving. De bedrijfscultuur is informeel, met veel aandacht voor teamwork en resultaat. Binnen Vertom bestaat een dergelijke functie nog niet, je hebt dus de vrijheid en de uitdaging veel zaken naar je toe te trekken en hier een eigen invulling aan te geven en op te zetten.

 

Stuur je sollicitatiebrief naar Vertom UCS Holding B.V., t.n.v. A.A.H. de Jong naar management@vertom.nl

Meer informatie over onze organisatie is te vinden op www.vertom.nl